Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur Ångestskolan Sverige använder och skyddar all information som du ger Ångestskolan Sverige när du använder denna webbplats.

Ångestskolan Sverige är fast besluten att se till att din integritet skyddas. Om vi ber dig att lämna uppgifter genom vilka du kan identifieras när du använder denna webbplats, kan du vara säker på att det endast kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy.

Ångestskolan Sverige förbehåller sig rätten att ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denna sida då och då för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar. Denna policy är effektiv från den 1 januari, 2015.

Vad vi samlar in

Vi kan samla in följande information: namn och befattning, kontaktinformation inklusive e-postadress demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen, annan information relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden

Vad vi gör med den information vi samlar in

Vi behöver denna information för att förstå dina behov och ge dig en bättre service, och särskilt av följande skäl:

Interna register
Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster. Vi kan periodvis skicka e-postmeddelanden om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant att använda till den e-postadress som du har uppgett. Från tid till annan, kan vi också använda dina uppgifter för att kontakta dig för marknadsundersökningar. Vi kan kontakta dig via e-post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina intressen.