Bli vän med din sociala ångest

En medlemsportal för dig som är vill ta stegen mot ett friare liv utan en elak röst som alltid begränsar dig från det du vill göra.

Jag vill gå med (299 kr/månad)

Bli coachad av Eric LIVE hela året

Varje månad träffar du och andra med samma mål mig för att diskutera dina största frågor kring social ångest och vad du kan göra för att lyckas bättre på vägen mot ditt friare liv. Även om du skulle missa någon träff kan du alltid se repriserna i efterhand.

Kommentarer från mina tidigare LIVE-sändningar:

"Du har hjälpt mig mer än nån läkare nånsin gjort."

"Alltid intressant att lyssna tycker jag. Trycker om ditt sätt att förklara."

"Känner igen mig i ALLT du säger!"

"Du är så bra på att förklara hur man känner det"

Lyckas tillsammans med andra som har samma mål

Under varje video kan du kommentera och hitta andra som känner igen sig i det vi diskuterar. Tillsammans blir det mycket lättare att utmana sina rädslor!

Påverka det konstant växande innehållet

Varje vecka skapar jag nya filmer och annat material som hjälper dig att ta stegen mot en bättre vardag. Du är med och bestämmer vad vi ska fokusera på.

Tillgängligt när det passar dig

En av de största fördelarna med medlemsportalen är att den finns tillgänglig precis när det passar dig och dina behov. Ta det helt i din egen takt.

Börja lära dig nya saker direkt!

BONUS #1: Föreläsningen "Ett knäpptyst helvete" online (värde ca 400 kr)

I föreläsningen får du se mig berätta om hur den sociala fobin har påverkat mig och vad jag gjorde för att bli fri från dess grepp. 

"Viktigt ämne! Jag tror att de flesta kan känna igen sig på någon nivå. Tiden går snabbt"

"Alla borde se detta för att få förståelse för sig själva och andra människor"

 

 

BONUS #2: E-boken "Jag har aldrig berättat det här för någon, men..." (värde ca 120 kr)

Läs den hyllade boken med 50 berättelser från oss som levt med psykisk ohälsa var och när du vill.

“En oerhört viktig bok. Alla som inte har koll på vad psykisk ohälsa innebär, borde omgående läsa den. Boken bidrar i allra högsta grad till att ta bort alla tabun kring ämnet. Rekommenderas varmt till både drabbade och deras anhöriga!”
- Mats Billmark, författare till succéböckerna "Lär dig leva" och "Dags att må bra"

Gå med på ett tryggt sätt

Jag vill bara jobba med personer som är nöjda med det de får under tiden vi samarbetar och därför ger jag dig möjligheten att testa medlemskapet i en hel månad innan du bestämmer om du är nöjd. Vill du på något sätt ha pengarna tillbaka är det bara att skicka ett mejl till mig så löser jag det utan att ställa några jobbiga motfrågor. 

Investera i dig själv idag

Nu är det dags att ta ett beslut. Bli en bättre version av dig själv nästa år eller stanna på samma plats som du är idag. Valet är ditt. Tryck på knappen nedan för att växa tillsammans med vårt community idag.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.