Få en kurs i första hjälpen vid ångest och depression när du köper vår bok idag!

50 berättelser om psykisk ohälsa + livsviktig kunskap som passar utmärkt till boken

- Signerad bok med 199 sidor av gripande erfarenheter

- Exklusiva filmer online om ångest, depression och psykisk hälsa

- Boken som E-bok för att läsa när du vill

BESTÄLL NU FÖR 258 kr

"En oerhört viktig bok. Alla som inte har koll på vad psykiskt ohälsa innebär, borde omgående läsa den. Boken bidrar i allra högsta grad till att ta bort alla tabun kring ämnet. Rekommenderas varmt till både drabbade och deras anhöriga!"

Mats Billmark
Författare till succéböckerna "Lär dig leva" och "Dags att må bra"

Vad kommer jag lära mig?

Har du någon gång känt dig helt ensam och förlorad i din sjukdom? Som om att ingen annan kan förstå vad du går igenom? Det är ett genomgående tema i boken och vi är här för att berätta för dig att du inte är ensam. Alla har vi känt av mörkret på något sätt. 

När du läser den här boken kommer din förståelse för andra människors beteenden nå en helt ny nivå och jag tror att det är en viktig del av att bli en bättre människa.

Köper du boken idag får du också en komplementerande kurs inom psykisk ohälsa som breddar dina kunskaper ännu mer! 

 

Vem borde läsa den här boken?

Den här boken passar utmärkt till dig som känner dig ensam med din sjukdom. Genom att öppet dela dessa berättelser vet vi att du som läsare kommer bli upplyft av att det finns fler som känner på samma sätt som du. Personerna i boken delar också många tips på hur de gör för att må så bra som möjligt trots mörkret runt dem. 

Den passar även dig som anhörig som vill lära dig mer om hur det kan vara att leva med psykisk ohälsa på olika sätt. Många föräldrar, kuratorer och psykologer använder boken för att förstå människorna i sin närhet bättre. 

"Läser boken just nu, den är såååå bra. Det är värdefullt att få ta del av andras historier, att få se att det är så många som faktiskt vill och vågar visa sig sårbara och helt mänskliga <3 Tack allihop!"

Mik Kall

"Boken är gripande och engagerar. Man får som läsare inblick i hur det är att leva vardag med psykisk ohälsa, dysfunktionell uppväxt, självskadebeteende mm. De människoöden jag läst om här har hjälpt mig att uppskatta mitt eget liv och se att det finns hopp. Det finns alltid någon som haft det svårare än mig, överlevt och har ett bra liv. Då kan jag ha det också. Jag har själv skrivit ett kapitel i boken och är stolt över att kunna bidra. 5 stjärnor av 5"

Marcin Gronek
Hjärnkoll Jämtland

Används som utbildningsmaterial 

Boken kommer under terminen att användas av skolor, jobbcoacher, företag och universitet. Under sommaren lämnade jag 40 böcker till en gymnasieskola i Småland (se bilden).

Hur vill du använda kunskapen?
Kontakta mig på [email protected] om du vill beställa många exemplar till din verksamhet, så får ni mängdrabatt!

Eric Bergström

Efter 15 år av social fobi valde jag att äntligen lätta på mitt hjärta och berätta mina mörka hemligheter kring att inte må bra. Det valet spred sig till de som hörde mig föreläsa och följde Ångestskolan på Facebook. Nu har jag snart hjälpt 500 personer att lätta på sina hjärtan för att hjälpa andra och de mest gripande berättelserna hittar du i boken.

BONUS
Få E-boken på köpet (värde 119 kr)

Just nu bjuder jag även på E-boken för dig som köper detta paket. Detta gör att du kan läsa boken var och när du vill. Passa på nu!

30 dagars nöjd kundgaranti!

Om du mot förmodan inte skulle tycka om boken är det bara att skicka ett mail till mig inom 30 dagar så får du dina pengar tillbaka.

BESTÄLL NU FÖR 258 kr

Betala via Swish?

Skicka ett meddelande till mig på Facebook eller ett mail till [email protected] med din adress om du vill betala med Swish istället.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.