Föreläsningsturné 2020

22/5 - SÖDERTÄLJE 23/5 - STOCKHOLM 26/5 - VISBY

"Vad tyckte du om Erics föreläsning?"

"”Eric trollband publiken med både tårar, skratt och engagemang. Vi fick ta del av en fängslande och gripande resa genom ett liv som fick ett bra slut i ett så aktuellt ämne som ångest. Ångesten som kan ligga tung över många på olika sätt lyftes till ytan under denna kvällen på Campus Varberg. Det var många leende ansikten som lämnade föreläsningen och förhoppningsvis lite lättare i sinnet. Stort tack för denna kvällen!”"

Martina Bengtsson, Campus Varberg

""Tack för en fantastisk föreläsning. Så utlämnande, ärlig och med hopp om att det går att ändra sitt liv till raka motsatsen. Jag gläds med dig och önskar dig allt gott, nu och i framtiden. Eric, du är ett föredöme på många vis och återigen, tack för din föreläsning. Med vänlig hälsning""

Mikael

""Jag var på föreläsningen i Jönköping igår! Det var väldigt gripande. Eric delade sin starka historia och fick oss i publiken att både skratta och emellanåt fälla en tår. Otroligt bra!""

Amanda Å

""Otroligt givande och stark föreläsning av Eric. Han är en stor talare som bjuder på sig själv, inifrån och ut. Han bjuder in till diskussion och hans erfarenheter ger känslan av att man själv kan göra något för någon annan. Tack Eric för att du är en sån grym person!""

Kristine, Halmstad

""Var på föreläsningen i Helsingborg och kan bara instämma med alla andra recensenter - en föreläsning väl värd att gå på.”"

Jaël P

""Mycket fint syfte och älskar öppenheten kring detta! Tack Eric för att du sprider detta och delar din story, det är helande för många.:) Yeah Ångestskolan, you rock!""

Sebastian M, Stockholm

""Tusen tack för en förlösande bra och utlämnande föreläsning! Den kan vara första steget UT! Att sitta i publiken tillsammans med sitt barn som efteråt säger att "allt stämmer ju" är så stort. Gå och lyssna om du känner nån med social fobi eller om du själv har det. Det är värt att tvinga med sig den som är fast i det också." "

Titti, Örebro

Boka Eric som föreläsare

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.