Jag vill se föreläsningen
 
Ett underbart ångestfyllt liv online
Jag vill se föreläsningen

Kolla när det passar dig

Du kan se föreläsningen vilken dag du vill och hur många gånger du vill när du har köpt tillgång

Se om lärdomarna hur ofta du vill

Du kan spola tillbaka föreläsningen och har full kontroll över vad du redan har sett tidigare

Reflektera med familjen

Ha gärna med dig någon du tycker om under föreläsningen så att ni kan reflektera tillsammans

Känner du att livet begränsas på grund av din ångest?


Att du inte kan leva det liv du vill när tankarna och känslorna tar över?

Eller är du anhörig och står vid sidan av medan den du älskar faller djupare ner i ett mörkt hål?

Då är det här något för dig.

Jag vill se föreläsningen

Vad kommer du lära dig? 
 

Livet kan ofta kännas tungt och hårt, men det finns också mycket du kan göra på egen hand för att få lite mer frihet när det stormar.

Eric Bergström från Ångestskolan är tillbaka med sin nya föreläsning där du kommer få med dig ett nytt pedagogiskt sätt att se på ångest och ett speciellt mantra i fyra steg som kan bli din nya ficklampa i mörka stunder. Det går att leva ett underbart liv även med ångesten närvarande!

Nu har du alltså möjlighet att lära dig mer om detta gigantiska samhällsproblem samt hur du kan hjälpa dig själv och andra att komma vidare i livet även när dessa "monster" på insidan försöker komma i vägen.

Vem passar föreläsningen för? 


Föreläsningen vänder sig både till dig som lever med ångest, dålig självkänsla eller annan psykisk ohälsa, samt till dig som jobbar nära inpå ångesten eller är anhörig
.

Du kommer kunna koppla flera delar av Erics liv till ditt eget och hur du kan hantera det här i din egen vardag.

Vem är Eric?

Eric Bergström är psykologiläraren som själv levt med ångestproblematiken i över 15 år. Han delar med sig om hur det påverkat honom genom hela livet samt hur det fortsätter vara än idag när han driver Ångestskolan - som förra året blev utsedd till Sveriges bästa utbildningsmaterial på Facebook.

Jag vill se föreläsningen

Några recensioner från tidigare föreläsningar


⭐️ ”Eric trollband publiken med både tårar, skratt och engagemang. Vi fick ta del av en fängslande och gripande resa genom ett liv som fick ett bra slut i ett så aktuellt ämne som ångest. Ångesten som kan ligga tung över många på olika sätt lyftes till ytan under denna kvällen på Campus Varberg. Det var många leende ansikten som lämnade föreläsningen och förhoppningsvis lite lättare i sinnet. Stort tack för denna kvällen!”
– Martina Bengtsson, Varberg

⭐️ "Tack för en fantastisk föreläsning. Så utlämnande, ärlig och med hopp om att det går att ändra sitt liv till raka motsatsen. Jag gläds med dig och önskar dig allt gott, nu och i framtiden. Eric, du är ett föredöme på många vis och återigen, tack för din föreläsning."
- Mikael

⭐️ "Jag var på föreläsningen i Jönköping igår! Det var väldigt gripande. Eric delade sin starka historia och fick oss i publiken att både skratta och emellanåt fälla en tår. Otroligt bra!"
- Amanda Å

⭐️ "Otroligt givande och stark föreläsning av Eric. Han är en stor talare som bjuder på sig själv, inifrån och ut. Han bjuder in till diskussion och hans erfarenheter ger känslan av att man själv kan göra något för någon annan. Tack Eric för att du är en sån grym person!"
- Kristine, Halmstad

⭐️ "Var på föreläsningen i Helsingborg och kan bara instämma med alla andra recensenter - en föreläsning väl värd att gå på.”
- Joel P

⭐️ "Mycket fint syfte och älskar öppenheten kring detta! Tack Eric för att du sprider detta och delar din story, det är helande för många :) Yeah Ångestskolan, you rock!"
- Sebastian, Stockholm

⭐️ "Tusen tack för en förlösande bra och utlämnande föreläsning! Den kan vara första steget UT! Att sitta i publiken tillsammans med sitt barn som efteråt säger att "allt stämmer ju" är så stort. Gå och lyssna om du känner nån med social fobi eller om du själv har det. Det är värt att tvinga med sig den som är fast i det också."
- Titti, Örebro

Jag vill se föreläsningen

BONUS: Du får även med detta paket så att du kan lära dig ännu mer (Värde 995 kr)

Grundkurs inom psykisk hälsa & Första hjälpen vid ångest

Har du koll på de olika diagnoserna och hur du bemöter andra som har problem med ångest? Om inte är det här precis vad du behöver!

Föreläsningen "Ett knäpptyst helvete - mitt liv med social ångest" inspelad online

Lär dig mer om social ångest, hur det är att leva med en ständigt kritisk röst som förstör många sociala situationer och hur jag gjorde för att ta mig ur det livet.

E-boken "Jag har aldrig berättat det här för någon, men..."

Här finns 50 personliga berättelser om psykisk ohälsa samlade i en bok. En känsloresa med många toppar och dalar i ångestproblematikens land.

Se föreläsningen helt riskfritt med min garanti

Om du på något sätt skulle känna dig missnöjd efter du sett föreläsningen och gått igenom bonusmaterialet är det bara att skicka ett mail till [email protected] inom 30 dagar så får du alla dina pengar tillbaka utan några konstiga frågor. Du har alltså ingenting att förlora på att vara med!

Vanliga frågor

Jag vill se föreläsningen

Hur vill du se föreläsningen?

Skräddarsydd föreläsning just för er

ca 20 000 - 80 000 kr

Lär dig mer om social ångest, hur det är att leva med en ständigt kritisk röst som förstör många sociala situationer och hur jag gjorde för att ta mig ur det livet.

Kontakta Eric

Onlinekursen "VÅGA LEVA" i 7 delar

1 500 kr

Över 6 timmars kunskap om ångestproblematik och hur du tar dig igenom svåra stunder, släpper orosmoln och skapar din riktning i livet igen med hjälp av ACT

Läs mer

Se föreläsningen online när du vill

295 kr

Du kan se föreläsningen vilken dag du vill och hur många gånger du vill när du har köpt tillgång.

Köp nu

Vill du se föreläsningen och betala via faktura?

Fyll då i dina uppgifter så skickar jag en faktura (en fakturaavgift på 49 kr tillkommer - totalt 344 kr inkl. moms). Du kan sedan se föreläsningen direkt när du är klar med formuläret och har skapat ditt konto!

Om du beställer som privatperson kan du hoppa över fälten för företag och organisationer.

När du är klar får du skapa ditt konto för att kunna logga in och sedan kan du se föreläsningen direkt!