Se föreläsningen när du vill för 295 kr
Se föreläsningen när du vill för 295 kr
 

Se den hyllade föreläsningen LIVE eller när du vill

Genom att köpa föreläsningen här kan du se den LIVE eller ha den tillgänglig direkt och då du kan se den när du vill flera gånger för att repetera. Klicka på någon av knapparna nedan för att komma igång!

Se föreläsningen när du vill för 295 kr
Placeholder Image

Känner du att livet begränsas på grund av din ångest? Att du inte kan leva det liv du vill när tankarna och känslorna tar över? Eller är du anhörig och står vid sidan av medan den du älskar faller djupare ner i ett mörkt hål?

Vad kommer du lära dig?

Livet kan ofta kännas tungt och hårt, men det finns också mycket du kan göra på egen hand för att få lite mer frihet när det stormar.

Nu har du möjlighet att lära dig mer om detta gigantiska samhällsproblem samt hur du kan hjälpa dig själv och andra att komma vidare i livet även när dessa "monster" på insidan försöker komma i vägen.

Eric Bergström från Ångestskolan är tillbaka med sin nya föreläsning där du kommer få med dig ett nytt pedagogiskt sätt att se på ångest och ett speciellt mantra i fyra steg som kan bli din nya ficklampa i mörka stunder. Det går att leva ett underbart liv även med ångesten närvarande!

Placeholder Image

Vem passar föreläsningen för?

Föreläsningen vänder sig både till dig som lever med ångest, dålig självkänsla eller annan psykisk ohälsa, samt till dig som jobbar nära inpå ångesten eller är anhörig. Du kommer kunna koppla flera delar av Erics liv till ditt eget och hur du kan hantera det här i din egen vardag.

Placeholder Image

Se föreläsningen tillsammans och spara pengar

Passa på och se föreläsningen tillsammans med de du tycker om för att både kunna diskutera innehållet ihop samtidigt som ni sparar en hel del pengar! Du behöver inte längre betala för varje plats i en trång lokal. Nu kan du få samma kunskap från din bekväma soffa.

Exempel: Två vuxna + två ungdomar DÅ = 880 kr

Två vuxna + två ungdomar + hur många du vill NU = 295 kr

Placeholder Image
Placeholder Image

Diskutera lärdomarna med de andra som ser föreläsningen samtidigt som dig för att få stöd från flera i samma sits

Placeholder Image

Ladda ner och lyssna på föreläsningen när du vill för att lära dig när det passar dig

Placeholder Image

Reflektera med uppgifter mellan varje ny lärdom för att koppla kunskapen till ditt liv på ett djupare sätt

Vem är föreläsaren?

Eric Bergström är psykologiläraren som själv levt med ångestproblematiken i över 15 år. Han delar med sig om hur det påverkat honom genom hela livet samt hur det fortsätter vara än idag när han driver Ångestskolan - som förra året blev utsedd till Sveriges bästa utbildningsmaterial på Facebook. Du kan se mer om Erics bakgrund i klippet här nedan.

Klicka på knappen för att se ett av Erics inslag i SVT

Se inslaget i SVT
Placeholder Image

Några recensioner från föreläsningarna

 

⭐️ ”Eric trollband publiken med både tårar, skratt och engagemang. Vi fick ta del av en fängslande och gripande resa genom ett liv som fick ett bra slut i ett så aktuellt ämne som ångest. Ångesten som kan ligga tung över många på olika sätt lyftes till ytan under denna kvällen på Campus Varberg. Det var många leende ansikten som lämnade föreläsningen och förhoppningsvis lite lättare i sinnet. Stort tack för denna kvällen!” – Martina Bengtsson, Varberg

 

⭐️ "Tack för en fantastisk föreläsning. Så utlämnande, ärlig och med hopp om att det går att ändra sitt liv till raka motsatsen. Jag gläds med dig och önskar dig allt gott, nu och i framtiden. Eric, du är ett föredöme på många vis och återigen, tack för din föreläsning." - Mikael

 

⭐️ "Jag var på föreläsningen i Jönköping igår! Det var väldigt gripande. Eric delade sin starka historia och fick oss i publiken att både skratta och emellanåt fälla en tår. Otroligt bra!" - Amanda Å

 

⭐️ "Otroligt givande och stark föreläsning av Eric. Han är en stor talare som bjuder på sig själv, inifrån och ut. Han bjuder in till diskussion och hans erfarenheter ger känslan av att man själv kan göra något för någon annan. Tack Eric för att du är en sån grym person!" - Kristine, Halmstad

 

⭐️ "Var på föreläsningen i Helsingborg och kan bara instämma med alla andra recensenter - en föreläsning väl värd att gå på.” - Joel P

 

⭐️ "Mycket fint syfte och älskar öppenheten kring detta! Tack Eric för att du sprider detta och delar din story, det är helande för många :) Yeah Ångestskolan, you rock!"- Sebastian, Stockholm

 

⭐️ "Tusen tack för en förlösande bra och utlämnande föreläsning! Den kan vara första steget UT! Att sitta i publiken tillsammans med sitt barn som efteråt säger att "allt stämmer ju" är så stort. Gå och lyssna om du känner nån med social fobi eller om du själv har det. Det är värt att tvinga med sig den som är fast i det också." - Titti, Örebro

 

Placeholder Image

BONUS: Du får även med detta paket så att du kan lära dig ännu mer (Värde 995 kr)

Placeholder Image

Grundkurs inom psykisk hälsa & Första hjälpen vid ångest

Har du koll på de olika diagnoserna och hur du bemöter andra som har problem med ångest? Om inte är det här precis vad du behöver!

Placeholder Image

Föreläsningen "Ett knäpptyst helvete - mitt liv med social ångest" inspelad online

Lär dig mer om social ångest, hur det är att leva med en ständigt kritisk röst som förstör många sociala situationer och hur jag gjorde för att ta mig ur det livet.

Placeholder Image

E-boken "Jag har aldrig berättat det här för någon, men..."

Här finns 50 personliga berättelser om psykisk ohälsa samlade i en bok. En känsloresa med många toppar och dalar i ångestproblematikens land.

Se föreläsningen helt riskfritt med min garanti

Om du på något sätt skulle känna dig missnöjd efter du sett föreläsningen och gått igenom bonusmaterialet är det bara att skicka ett mail till [email protected] inom 30 dagar så får du alla dina pengar tillbaka utan några konstiga frågor. Du har alltså ingenting att förlora på att vara med!

Placeholder Image
Placeholder Image

Se den hyllade föreläsningen när du vill

Genom att köpa föreläsningen här kan du ha den tillgänglig direkt och då du kan se den när du vill flera gånger för att repetera. Klicka på någon av knapparna nedan för att komma igång!

Se föreläsningen när du vill för 295 kr