Vi ska inte be om förlåtelse - Sofia Tysklind
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Vi ska inte be om förlåtelse - Sofia Tysklind

Förlåt vill jag säga till alla i min närhet som ha behövt stå ut med mig och min ångest. Förlåt för allt jag har gjort och allt jag har ställt till med – så känner jag dagligen. En ständig skam, men varför?

Egentligen ska jag ge mig själv en klapp på axeln, som har klarat av ett helt år av ångest och depression. Jag ska känna mig stark, för det är vi alla som dras med detta. Men det gör man inte, istället känner man skam.

Varför ska vi gå runt och skämmas för vår ångest då det inte är mer än en mänsklig reaktion? Det är en normal reaktion på en stressad eller pressad situation. Visst att den kanske inte alltid är ämnad för situationen som vi är i, men det är fortfarande en känsla som vi känner.

Att varje dag behöva kämpa mot sina egna känslor och tänka att det inte är sant, att det är orimliga känslor och tankar vi bär på – det är svårt. Det är riktigt svårt. En ständig kamp på insidan som inte syns utåt. En ständig kamp som tar så mycket energi och sätter fysiska smärtor i hela kroppen.  Att behöva lära sig att hantera sina egna instinkter som säger till en att det är en hotande situation, det är svårt. Skulle vi bryta ett ben, skulle vi inte känna skam över att det gör ont. Men ångest syns ej, det går inte att ta på, men vad är skillnaden?

VI är så himla starka som gör detta. IDAG ger vi oss själva en klapp på axeln.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.