Se föreläsning

Vem är jag? - Anina Hietala

*anina hietala identitet

Ja vem är jag egentligen. Det känns lite som om det är en sån där återkommande fråga jag alltid ställer mig själv. Vem är jag, vad vill jag, vad gör jag? Jag pendlar ofta mellan mina känslor och tankar, vad vill jag göra, och vad borde jag göra?
Men jag heter Anina Hietala och jag bor uppe i västerdalarna men i hjärtat är jag är stadstjej som vill flytta så snart som möjligt.
Jag drömmer om att plugga till socionom men egentligen vill jag också plugga musikal och bli musikalartist.

Jag vill flytta ut mitt i smeten i en storstad, antingen Stockholm eller Göteborg, men samtidigt vill jag bo i ett stort hus och ha höns och kanske till och med en häst.

Jag har säkert 20 par kjolar och klänningar (som jag älskar) men jag har dom aldrig på mig för att jag inte vågar.

Jag vågar inte gå till gymmet och träna för att jag är rädd för alla människor, men jag har också gjort en tjejklassiker helt på ilska och envishet.

Jag har kort hår men jag vill ha långt hår. (När jag har långt hår vill jag klippa av det)

När jag hittar ett spel jag gillar spelar jag det hela tiden, i ungefär en vecka och sen bli jag uttråkad.

Jag har testar massa olika intressen men så fort jag lär mig något någorlunda bra hoppar jag över till nästa grej.
Jag vill starta ett punkband men jag vill också sjunga jazz.
Jag volonterar varje sommar med ungdomar och åker utomlands med dom, men jag törs inte smaka en ny maträtt på en resturang.

Jag har massor av vänner som jag vet tycker om mig, men det kan ta mig 20 minuter att skicka ett sms för att fråga om vi ska ta en fika.

Så, jag vet inte riktigt vem jag är, jag vet inte riktigt vad jag vill göra i livet eller vart mitt liv kommer att ta mig. Det har länge stressat mig något kopiöst, men idag är jag okej med det. Livet kommer att ta olika svängar och det kommer att hända saker som jag inte har planerat in. Och det är okej, det viktigaste är att jag är här, idag, här och nu.

 Jag ser fram emot att få blogga åt Ångestskolan, här och nu. Hoppas ni vill läsa, puss.