Våren kom - Linnéa Eriksson

Våren kom - Linnéa Eriksson

*linnéa eriksson ångest Jun 20, 2018

Det var ett tag sen, jag vet. Förlåt. Jag har bara inte orkat.

Sen förra inlägget har jorden nästan snurrat ett fjärdedels varv runt sin egen axel, snön har smält och blommorna slagit ut. Jag har varit både här och där, med men ändå långt borta i tankarna. Våren har varit tung och ska jag vara helt ärlig så är den ofta det. Precis som vackra solnedgångar väcker våren en stor tacksamhet hos mig men också en stor sorg, det är så många i mitt liv som inte finns kvar för att få uppleva den.

Den senaste tiden har därför bara handlat om att klara av skolan. Ångesten har konstant legat och pyrt under ytan och jag har varit stressad och lättretad. Jag har tappat räkningen på antalet gånger min kära sambo bokstavligen lyft mig från golvet och bäddat ner mig i soffan efter panikanfall. Utmattningssyndromet som jag försöker återhämta mig ifrån har gjort sig påmint och jag har fått prioritera att vila hemma medan alla andra varit ute i solen och firat in sommaren.

Jag har flytt, flytt in i ensamhet och tankar. Jag har tänkt och tänkt, vänt och vridit på allt möjligt men det har bara resulterat i huvudvärk och ännu mer tankar och frågor. Varför har jag hamnat här? Varför mår jag såhär? Hur kan jag ta mig ur det? Kommer smärtan någonsin ta slut? Jag vet inte, jag vet varken in eller ut, just nu försöker jag bara klara av dagen.

Nu är jag hemma i Luleå för sommaren. Skönt att få landa i tryggheten hos familjen efter en omtumlande vår. Sommaren kommer att bjuda på jobb och fotboll men mitt största fokus kommer att ligga på att ta mig upp på fötter igen. Jag ska vila och göra saker som jag tycker om, ta hand om mig själv. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka ännu starkare än jag var tidigare.

Vad tyckte du om inlägget? 

Kommentera, dela med dina vänner och gilla oss på Facebook 

 
 
 
 

-

 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.