Se föreläsning

Våga utmana dig själv - My Nilsson

*my nilsson hjälp finns maskrosbarn prestationsångest

Den här sommarn har jag som person utvecklats. Jag tackar mest medicinen och stödet av familjen.

Nu i veckan har jag anmält mig för att hjälpa till under Ironman. Vilket innebär en massa nya människor och människor som pratar engelska. Jag hade inte ens orostanke innan jag huxflux anmälde mig som volontär.

Önska mig lycka till!

Samtidigt under sommarn har jag med små steg vågat söka mig vidare. Det största underverket har varit fotbollen som nästan är en självklarhet. Inga utbrott eller impulsiva uttryck.

 

Med detta sagt skriver jag till dig som tycker att dessa saker känns extremt långt bort som exempel att volontärarbeta. Men som jag läste i ett annat inlägg påminner jag dig om att sätta små mål, vardagliga mål som stärker dig.

 

Mål för dagen:

Kliva upp

Få på kläder

Käka frukost

 

Bara dessa tre små mål kan stärka en människa. Men för andra kan det handla om andra mål och kanske större mål.

 

Mål för mig:

Hemsysslor

Träna

Sök jobb

Sök studier

 

När ett mål är avbockat så får du inte glömma känslan i kroppen när den släpper lös endorfinerna alltså lyckohormonet.

 

Med detta sagt vill jag påminna dig om att aldrig sluta utmana dig själv oavsett mål.

 

Lycka till! Du är stark! Jag tror på dig!

Och glöm inte du är aldrig ensam!♡