Se föreläsning

Vad alla borde veta om Ångestskolan - Eric Bergström

*eric bergström förändringar social fobi/ångest ångest

Det finns något du måste få veta. 

I ungefär tre år har jag drivit Ångestskolan på egen hand och gjort mitt bästa för att göra alla nöjda. Det har blivit filmer, citat och blogginlägg om alla möjliga ämnen inom psykisk ohälsa och många har förväntat sig att det ska fortsätta så. Många tror även att det är ett helt team bakom allt jobb, vilket gjort mig ganska utmattad när jag inte kan leva upp till vissa förväntningar. 

Tyvärr tappade jag bort mig själv på vägen i att ge alla vad de vill ha. Jag började den här resan med att försöka hjälpa andra som lever med social ångest och rädslor precis som jag själv har gjort. 

Efter en lång tid fumlandes fram och tillbaka känner jag att det är dags att hitta tillbaka till starten.

I framtiden kommer jag helt och hållet fokusera på social ångest och sociala rädslor, precis som planen var från början.

Om du vill fortsätta den här resan ihop tänkte jag länka en av mina senaste filmer: 5 sätt att vända rädsla till mod. Jag tror den kan hjälpa dig på flera sätt i livets utmaningar. Bara skriv in ditt namn och din bästa e-post i formuläret på sidan så jag vet att du verkligen vill lära dig mer, så kan vi fortsätta pratas vid där.

Imorgon kommer jag komma med mer info om vad som kommer hända under 2019. 

Tack för allt stöd jag fått under åren hittills! Det är guld värt.

Eric, skapare av Ångestskolan

---

Kolla gärna in filmen här


 

PS. Om du vill skriva något till mig är det bara att skriva till Ångestskolan på FB eller mail till [email protected] /Eric