Rör mig inte - Mathilda Gustavsson
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Rör mig inte - Mathilda Gustavsson

Helt ärligt, det kändes inte bra i början. Det va verkligen inte ditt fel men det du gjorde påminde mig om något några tidigare gjort som var fel.

Så fort du bara rörde vid mig gick mina tankar tillbaka till den natten, den festen, den toaletten, de killarna.

Det räckte med att du bara rörde vid min kind för att det skulle kännas som jag blev släpad och slagen av två äldre och större män för att få sina viljor igenom.


Du är inte som de. Jag ville att du skulle röra mig, men det va lättare sagt än gjort för mig. Jag har försökt att bara gå vidare från det som hände men det går inte en dag utan att jag inte på något sätt påminns av det.


Efter flera försök gav mina tankar äntligen med sig om dig. Du är inte en våldtäktsman och jag kan för första gången lita fullt ut på en man igen efter den natten då något inom mig gick i sönder. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna va bekväm med en man igen men nu med dig är jag det.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.