Rädslan och ångesten tog över mitt liv - Julia Ekström
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Rädslan och ångesten tog över mitt liv - Julia Ekström

När jag blickar tillbaka på min historia så är den nästintill filmisk. Tårarna på skoltoaletterna, paniken i bröstet och smärtan som aldrig går över. De var som ett enda långt heartbreak som aldrig gick över. Varje psykologbesök kändes onödigt och ord blev bara till betydelselösa meningar. De var inget som varken blev bättre eller sämre, tiden stod bara still.

När man redan befann sig i sitt mörka hål så blev små saker väldigt snabbt något mycket större. Jag klamrade mig fast i den tryggheten jag hade eftersom de kändes som att jag skulle falla till marken vilken sekund som helst. Jag visste ju inte vem jag var, jag visste bara vad det var jag kände.

Det var mycket rädsla under dom åren och särskilt för vad andra skulle tycka om mej. Om jag inte fick de gensvaret jag förväntat mej av en person kunde jag falla till marken i gråt och vara säkrast i världen på att personen i fråga hatade mej. Allt var så fruktansvärt extremt, alltid på liv eller död. Jag förstår verkligen varför jag inte orkade gå upp på morgonen tillslut, all min energi gick åt till att känna ångest och oro dag in och dag ut!

Men idag har jag inte längre samma problematik, visst jag är orolig och känner ångest ibland men det är bara mänskligt! Men när ångesten tar över ditt liv är det aktuellt att söka vård precis så som du hade gjort för ett brutet ben! Man ska inte gå runt och må så dåligt att man inte klarar av vardagen! Jag fick massa tips och trix som hjälpte mej och de hade jag tänkt att dela med mej av i kommande inlägg!

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.