När prestationsångesten sparkar in dörren - Sofie Thorson

När prestationsångesten sparkar in dörren - Sofie Thorson

Det skulle ha kommit en del 2 nu. Jag skulle ha skrivit om en smärtsam händelse, ett minne som sitter djupt inom mig. Något som ärrat mig väldigt mycket.

Men jag klarar inte av att skriva det klart. Inte ännu. Det gör för ont att offentliggöra, att dela med mig av. Prestationsångesten gör sig påmind. Jag vill skriva om den här delen av mitt liv, om de som inte ännu är bearbetat, jag vill dela med mig. Men när varje ord får en att sluta andas, vilja plocka upp de där vassa föremålet, stoppa fingrarna i halsen och lägga sig platt för demonerna inombords. Då känner jag mig inte redo.

Jag är i ett viktigt stadie i mitt liv, jag har tagit många steg framåt mot ett sundare och friskare jag. Jag har brutit upp så många relationer som dragit ner mig i mörker, och jag behöver fokusera på att våga vara ångestfri. Och just prestationsrelaterad ångest är för mig något av det svåraste att hantera. Det har följt mig ändå sedan barndom, och mina krav har alltid varit höga som skyskrapor.

Jag vill berätta för er, men inte just nu. Det ligger för nära en nutid som jag inte mäktar med att hantera!

-----
Vill du kontakta Sofie? Gör det på 
Instagram: @guldfiia 
-----
 
Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!
 
Ta hand om dig
Eric 

Vad tyckte du om inlägget? 

Kommentera, dela med dina vänner och gilla oss på Facebook 

 
 
 
 

-

 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.