När orden inte kommer fram - Simone Lagerqvist

När orden inte kommer fram - Simone Lagerqvist

Det var ett tag sedan jag skrev nu, kanske är det någon som saknat mina inlägg, kanske har någon inte märkt det. Oavsett har jag velat skriva massor men allt har bara tagit stopp. Det snurrar så mycket tankar och känslorna pendlar enormt så jag har stängt av. Stänger av för att orka och för att antagligen överleva. Om det är bra eller dåligt kan man diskutera i oändligheten men det blir ett sätt att överleva på. Om jag vill stänga av? Nej det vill jag inte, jag vill kunna känna och tänka med måtta. Men jag vet inte hur man gör det så jag försöker lägga känslorna åt sidan. Tankarna är svåra att koppla bort då dom tränger sig på. Tankarna finns där jämt men det syns inte utåt vilket många gånger räddar mig. Mina känslor bär jag på något sätt utanpå mig.

Så när jag stänger av såhär så försvinner min förmåga att skriva och förklara hur allt är. Jag kan inte sätta ord på något men jag försöker. För det är de som räknas ibland va, att man försöker?

Vad tyckte du om inlägget? 

Kommentera, dela med dina vänner och gilla oss på Facebook 

 
 
 
 

-

 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.