När kroppen äntligen får prestera - My Nilsson

Trots att det varit en otroligt varm sommar så har det varit en ångest sommar.

Planerna var stora och framtiden så nära.

LNU var sökt, jobb var sökt trots all ångest inför det. Jag var nöjd och så peppad.

Det blev inte som tänkt, studenten fick inte det avslut som jag hoppats. Ville säga hej då men var rädd för alla känslor.

Inget jobb under sommarn, ännu mer ångest. LNU ansökan beviljades inte.

Allt jag hade inför sommarn var fotbollen och äntligen hade jag chansen att prestera.

Få hämta energi och lära känna mig själv.

But noo, sommarn har varit endast ÅNGEST.

Trots en negativ sommar har jag fortfarande min kämpaglöd kvar inför framtiden. Jag får äntligen börja prestera på riktigt.

Matcherna drar igång och den 27/8 börjar jag läsa engelska och matte.

Som min kropp och hjärna saknat att få PRESTERA.

Det låter nog inte så dumt att jag saknat att få prestera. För vi som har prestationsångest vet inte bättre ibland (misstolka mig inte).

Eftersom vi går in med 200% och när vi inte alls har något att prestera för så är det skönt ett tag men jag tror att många blir rastlösa för att man är så psykiskt inne i att hela tiden prestera att man nästan glömmer hur det känns att ta det lugnt.

Det jag vet är att under hösten kommer jag att känna lycka över att få prestera och arbeta intensivt men jag vet också att det lär bli en hel del tårar.

Tårar över att min uppgift inte är på Nobelpris nivå, för det är där jag lagt mig själv. Att får jag inte nobelpris för denna inlämning är det meningslöst.

Tårar över hur starkt jag kämpar och blir utmattad över det.

Tårar över att jag tycker ämnet är svårt men jag måste göra det.

Tårar över att min pass eller inlägg på matchen var skit så att jag hellre går och sätter mig på bänken.

För just studier och fotbollen är det jag kämpar med, det som betyder något.

Där jag ser min framtid.

Trots detta så kämpar jag vidare, jag lovar.

OCH glöm inte! Du är aldrig ensam♡

-----
Vill du kontakta My? Gör det på Instagram: @mynilssson
-----

Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!

Vår nya webbkurs finns nu tillgänglig att testa gratis på: https://www.angestskolan.se/p/webbkurs-social-angest

Ta hand om dig
Eric