Känslostorm - Fanny Fredriksson
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Känslostorm - Fanny Fredriksson

Har inte kunnat skriva på ett tag, sen jag skrev sist så har jag legat inne på en ortopedavdelning för smärtlindring för min ryggvärk. Åkte först till akuten på lördagen på kvällen och låg där i några timmar och fick smärtlindring men det var ingenting som hjälpte så då valde jag att åka hem. Kunde knappt sitta på 2 dagar och gå normalt var bara att glömma. Så på torsdagen så insåg jag att jag behövde hjälp. Så jag åkte till akuten igen och blev då inlagd till söndag. Fick morfin rätt in i blodet men inte ens det hjälpte mot smärtan. Började då att äta morfin både morgon kväll för att förhoppningsvis få lite hjälp att klara av att leva. Det jag märkt sen jag började med daglig morfin är att jag med min borderline och GAD som är van att känna allt på en gång känner ingenting längre. Det är många som säger “men Gud va skönt för dig som känner så mycket att inte känna nåt alls!” Varför skulle det vara skönt? Jag känner ju inte igen mig själv. Jag är en känslig människa, och det är ingenting fel. Men nu är jag som avstängd.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.