Jag har inget grepp om mitt liv - Mathilda Gustavsson

Jag har inget grepp om mitt liv - Mathilda Gustavsson

Snälla, låt mig ligga kvar här. Här i min säng finns inga problem och jag behöver inte stöta på några människor. I min säng är allt på mina villkor och här får jag bara vara jag.

Jag kommer aldrig att vara till besvär för någon här i min säng. Jag kommer aldrig behöva skämma ut mig själv för någon. Får jag ångest eller mår dåligt behöver ingen se det utan jag kan ta hand om det själv i lugn och ro utan att behöva ses som ”svag” och bli förminskad ännu en gång.

Jag vet att detta varken är hållbart eller bra men jag har varken lust eller ork att ”ta mig i kragen” och göra något åt det. Ångesten och rädslan har taget runt min ”krage” just nu och greppet dem har tillsammans är starkare än vad greppet min vilja och motivation har.  

Jag kanske ses som lat som ligger i sängen dag in och dag ut men då får du tycka det för jag orkar inte ta denna debatt längre. Jag är för trött; för trött på världen, för trött på dig, för trött på mig själv-för trött på allt- så snälla kalla mig inte lat utan låt mig bara vara för jag orkar inte med mer idag. Ångesten trycker ner mig i min säng så att jag inte kan gå upp och hjälper du min ångest trycker du ner mig under jorden.

Close

50% Avklarat

Sluta styras av dina negativa tankar med SNÄLL-modellen

Gå igenom de fem enkla stegen när du behöver komma loss från en negativ spiral och istället göra det som verkligen är viktigt för dig!