Jag har haft så mycket att skriva om... - Simone Lagerqvist

Jag har haft så mycket att skriva om, men orden har försvunnit - Simone Lagerqvist

Jag sitter i min lägenhet, flyttlådorna omger mig men jag försöker se förbi det. Dom står där och gapar på mig, vill bli uppackade och hitta sin nya plats på detta nya ställe. Jag har en bil full med möbler som vill bli ihopskruvade och fyllda med liv. Men jag sitter här i min soffa, med täcke och en varm kopp the och bara är. Jag låter känslorna förlama mig. För jag kan inte förmå mig att packa upp allt, inte när jag känner mig såhär rotlös. Detta är min nya borg men den ger mig ingen trygghet. Den är något mellanting för något här i livet, en sekvens av paus mellan två liv och jag vet inte vart jag är påväg.

En separation är aldrig lätt men inte trodde jag att det skulle vara såhär svårt. Ensamheten, den jävla ensamheten som finns där konstant. Även om vi levde de sista månaderna i var sin del av huset så var man aldrig ensam. I lägenheten är det bara jag, jag och mina hjärnspöken. Och nu ska vi försöka bli kompisar men jag blir bara mer förvirrad. Typ så förvirrad så man ifrågasätter vad som är meningen med livet.

Är det konstigt att man saknar någons närhet? Det behöver inte vara fysisk närhet men emotionell kanske. Kanske bara något som gör en mindre ensam.

Ensamheten skrämmer mig men jag vet att vi måste bli vänner men jag vet inte hur jag ska klara av ensamheten ensam. Jag vill bara bli omhändertagen, jag vill bli kramad och pussad på. Men jag vill lära mig ensamheten också. För jag ska klara detta, livet är inte över bara för att man är ensam. Man får se det som ett nytt kapitel i livet hur klyschigt det än låter. För hur rädd man än är så blir det bra, på något sätt. Men gud vad man ibland känner sig ensammast i världen!

Någon som har tips på hur man blir vän med ensamheten?!

Vad tyckte du om inlägget? 

Kommentera, dela med dina vänner och gilla oss på Facebook 

 
 
 
 

-

 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.