GÄSTINLÄGG #357: "HUR KUNDE HAN GÖRA SÅ MOT MIG?"
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

GÄSTINLÄGG #357: "HUR KUNDE HAN GÖRA SÅ MOT MIG?"

Av Anonym
Ämnen: Våldtäkt

Varför just mig? Hur kunde han göra så mot mig?
Det har gått två månader sen jag gjorde slut med honom. Jag trodde allt skulle bli bättre men fan vad fel jag hade. Jag går ständigt runt och är rädd. Det är så sorgligt att jag blir en helt annan person när jag närmar mig staden eller är i staden han bor i. Svetten från handflatorna blir värre, mina hjärtslag hörs högt och ögonen kollar runt överallt. Hörseln funkar inte alls, jag hör bara mina egna hjärtslag och andetag. Det är så idiotiskt hur jag måste gå och vara rädd hela tiden när jag vet att det är han som gjort fel, inte jag. Och då kanske ni tänker "ja men varför åker du till staden han bor i då?" Jag har inget annat val då min mamma bor där. Jag är snart bara 15 år, jag har ingen egen vilja i det.

Det är så jobbigt o leva när det han gjorde mot mig i 8 månaders tid spelas om och om varje dag, varje timme. Alla gånger jag sa nej, bad han sluta men han svarade "shh käften jo" och drog in den i mig. Alla gånger jag nästan grät för det gjorde så jävla ont. Alla gånger jag faktiskt började gråta, mest efter vi hade haft sex och han sa "förlåt det var inte meningen".
Jag älskade han så mycket, jag insåg inte riktigt vad det var han gjorde mot mig eftersom att han som är så snäll aldrig skulle kunna göra nåt sånt.

Nu har han även fått alla att vända sig mot mig, han säger att jag ljuger. Det är så jävla orättvist att de som känt mig sen jag var 6 år tror på en knarkare som de känt i nått år eller nån månad ist för mig. Han har fått mig tveka på mitt liv, om det ens är värt o leva. Han har fått mig och försöka ta livet av mig. Jag drack nästan en hel vodkaflaska och kom upp i 3 promille för några veckor sen. Jag misslyckades. Jag hamnade på intensiven o de lyckades rädda mig. Nu idag är jag glad att de räddade mig. Dock vet ingen att jag ville ta livet av mig, jag sa att det var en olyckshändelse att jag drack så mycket.

Jag får sån ångest av detta eftersom jag vill vara en förebild för min systerdotter/fadderbarn. Jag måste finnas för henne men det är så svårt när man inte ens kan finnas för en själv. Jag har iaf fortfarande kvar hopp om att det blir bättre.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.