GÄSTINLÄGG #355: ”RÄDD"
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

GÄSTINLÄGG #355: ”RÄDD"

(av K)
Ämnen: Social fobi/ångest

Rädd för allt, alltid rädd. Rädd för ensamheten, men vågar inte lyfta telefonen och ringa dem jag känner och tycker om. Rädd för att bli utestängd, bortsorterad, bortglömd, men vågar inte öppna munnen och visa att här är jag. Rädd att möta din blick så jag tittar ner. Har fruktansvärt dålig självkänsla, vågar inte tro på dem som säger att jag är bra och duger precis som jag är. Har hela livet dömt mig utefter min prestation och väldigt sällan nått upp till min egen måttstock.

Vill vara en del av en social gemenskap, men blir kvar hemma på soffan och gråter när mina vänner går ut och umgås. Tror aldrig riktigt på att de vill ha mig med. Inte mig, jag är ju jätte tråkig och jätte konstig, varför skulle de vilja hänga med mig? Nä bättre att stanna hemma, ensam, alltid ensam. Vill så gärna bryta mig ur mitt eget fängelse, vill så gärna höra till, men vet inte hur. Varje gång jag försöker, varje gång jag tror jag kommit en bit påväg kommer värsta bakslaget och jag blir sittande hemma igen och gråter återigen ensam och rädd!

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.