Få det att sluta - Mathilda Gustavsson
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Få det att sluta - Mathilda Gustavsson

Gång på gång tappar jag kontrollen över mig själv. Detta är anledningen till varför jag inte litar på mig själv längre. Mitt i en panikångestattack finns det bara en önskan jag har, att få slut på paniken- vad som än krävs. Jag har testat många olika metoder, några bra men minst lika många dåliga.

Tabletterna ger ingen effekt längre, ärren blir djupare och spriten har blivit en vana nu. Inget biter mot min ångest innan det är försent och jag har tappat förståndet helt.

Jag får ofta frågan av vänner och familj hur de ska hantera en av mina panikångestattacker och nu vet jag vad det bästa de kan göra för mig är. ”Vad som än händer, lämna mig inte ensam.” I min ensamhet får panikångesten för stor makt över min kropp. Jag gör allt i min makt för att få ett slut på helvetet och detta har nästan kostat mitt liv ett flertal gånger.

Tyvärr var detta det min älskade mamma fick beskåda för cirka 1 månad sen när hon kom ner till mitt rum och fann mig- blodig och medvetslös bredvid rakblad, tomma medicinkartor och en tom flaska vodka- allt för att få slut på det korta och intensiva helvetet en panikångestattack är.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.