Se föreläsning

Ett jävlanamma - My Nilsson

*my nilsson hjälp finns maskrosbarn prestationsångest

När jag avslutade min tid på BUP efter en utredning som visade på nollresultat gick jag över till vuxenpsyk.

Det kan ha varit det bästa valet både jag och pappa gjorde. Pappa som är min stöttepelare har alltid varit delaktig i min resa mot att hamna där jag är nu.

Det är tack vare honom jag sitter här nu och kan skriva att min resa på vuxenpsyk har varit det bästa året jag varit med om inom psykiatrin.

Att jag fått en helt jävla in i helvetes underbar psykolog som har accepterat mig och mina klumpiga uttryck samt tankar. Efter ett år med samtal och en kort period med KBT är jag äntligen under utredning igen.

Det låter konstigt att säga att det är “äntligen” men denna utredningen har visat resultat. Tack vare den läkaren jag fått träffa har jag fått dubbel medicin. En som jag ska ta vid behov och en jag går på dagligen för att se om det ger resultat i utredningen.

Jag har egentligen alltid varit emot medicin men nu var det den sista utvägen och med hjälp så klart av pappa så bestämde jag mig. Jag skulle ge allt en chans för sista gången och kan man tänka sig.

Äntligen har jag sett resultat på riktigt.

Nu kan jag äntligen säga att jag utreds för bipolär sjukdom och medicinen ger resultat.

Tack vare ett litet jävlanamma och ett underbart stöd kan man ta sig långt. Fortsätta för det är ditt mående och ditt liv som räknas. Hjälpen finns bara du vågar ge det en chans.

-----
Vill du kontakta My? Gör det på Instagram:@mynilssson
-----
 
Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!
 
Vår nya webbkurs finns nu tillgänglig att testa gratis på: https://www.angestskolan.se/p/webbkurs-social-angest
 
Ta hand om dig
Eric