Du får inte vara död - Mathilda Gustavsson
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Du får inte vara död - Mathilda Gustavsson

Jag vänder mig alltid om, kollar riktigt länge, visst är det inte du? Men tänk om, tänk om du inte är död och att bara var en mardröm? Du kan inte vara död, det går inte. Det får inte vara sant.

Det har gått drygt ett halvår sen du avslutade ditt liv men jag kan fortfarande inte förstå att det som hände verkligen hände. Det fick ju inte hända. Även om jag vet vad som hände varken vill eller kan jag förstå det.

Jag försöker intala mig själv att jag både sett bilden från sjukhuset där du somnade in och varit på din begravning men kan fortfarande inte ta in det. Det är en för stor sorg för mig att hantera och förmodligen är det en försvarsmekanism för att jag inte ska bli helt nedbruten. Bara ibland, i korta sekvenser, klarar jag av att tänka på vad som faktiskt hände och hur allt blev såhär. Ångesten väller då över mig och jag får dåligt samvete, jag hade kanske kunnat rädda dig?

Jag var på din begravning, tog ett sista farväl av min bästa vän som låg där i kistan. La en ros uppe på din kista i hopp om att du skulle känna lite av min kärlek, min oändliga kärlek till dig.

För mig kommer du aldrig dö, för människor som du dör inte. Du var för bra för denna världen men du är definitivt för bra för döden, du är på en annan plats nu. En okänd plats där allt är precis som du alltid önskat. Där du kan vara dig själv utan att känna folks dömande blickar och utan alla krav. Du kommer alltid leva vidare men inte just här och inte just nu.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.