Döende sorg och levande lycka - Sofie Thorson
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Döende sorg och levande lycka - Sofie Thorson

Jag har nyligen drabbats av tung sorg i form av förlust av nära anhöriga, ett krossat hjärta och samtidigt har jag fått uppleva sprudlande kärlek. Ett lyckorus och en tomhet.

När både lycka och sorg drar över en på samma gång för mig som är högkänslig och har borderline och så blir allt så övermäktigt. En total krock av allt de fina och fula.

Jag försöker andas mellan känslostormarna, men det är svårt och en mörkare kraft vill ta över och en depression kryper närmare. Jag känner mig ensam och det är svårt att sätta ”rätt” ord på varje känsla och tanke. Jag skuldbelägger mig för att jag inte ger sorgen de utrymme den förtjänar, jag intalar mig om och om igen att jag inte är värd att känna de fina känslorna av lycka och livslust. En livslust som gör mig nedstämd och glad på samma gång.

Det finns inga rätt eller fel i hanterandet av sorg sägs det. Det är individuellt och alla har sina sätt. Alla vet att känslor generellt är svårt att styra, att man inte kan bestämma över dom och att alla har olika sätt att ta hand om sina känslor.

Jag vet att det är okej, men ändå känns allting så jävla fel när jag sitter här med en blockering och med en öppen kanal. Med tårar som rinner och med torra kinder.

Med skuld, skam, och pockande ångest.

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.