Din tid kommer - Jacob Hallberg

Din tid kommer - Jacob Hallberg

Ja, jag är fullt medveten om att jag använt en låttitel av Håkan Hellström som titel på detta inlägg. Men jag lyssnar på den - och många andra av hans låtar, lite då och då, och det ligger mycket sanning i det han säger. Unga människor lägger så mycket press på sig själva i tron att dom måste bli nåt, men dom glömmer bort vad dom redan är.

I dagens internetsamhälle ser vi konstant hur andra är mer framgångsrika, har roligare och verkar lyckligare än vad vi själva är. Men varför ska vi jämföra oss som knappt startat med någon som jobbat för något i flera år? Vi borde inte stå vi startlinjen på ett maraton och vara avundsjuka på att någon redan hunnit springa 2 mil, det vi ska fokusera på är att köra loppet i vår egna takt. Din tid kommer. Hitta något du tycker om att göra och lägg ner hela din själ i det. Det var därför jag började skriva. Allt blir så mycket roligare om man gör något man tycker om.

-----
Vill du kontakta Jacob? Gör det på 
Instagram: @jacobhallberg98
-----
 
Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper till!
 
Ta hand om dig
Eric 

Vad tyckte du om inlägget? 

Kommentera, dela med dina vänner och gilla oss på Facebook 

 
 
 
 

-

 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.