Det var pappa som gjorde mig stark - My Nilsson
Hej! Nu kan du boka dina biljetter till mina föreläsningar. Klicka här för mer info! /Eric

Det var pappa som gjorde mig stark - My Nilsson

Detta är min väg mot en grå vardag.

Mitt första möte med en kurator startade i tredje klass efter att ha varit i farten igen med svordomar och slagsmål. Redan vid den här tiden hade jag en bakgrund i skolan som de flesta inte hade.

Sedan det första samtalet har jag en gång i veckan gått hos flera helt fantastiska kuratorer. I samma ålder börjar jag och mina föräldrar på bup. Det är en tid som mest handlade om väntan på att få åka hem. Det enda jag kommer ihåg var att hon hade torra händer som jag satt mest och tänkte på.

Efter en tid avslutade vi den kontakten, det var bara en början på många fler.

Jag har alltså bytt kontakter på bup ifrån 8-9 års ålder till 6 månader innan jag skulle fylla 18.

De flesta av fallen har handlat om att jag är impulsiv och är utåtagerande. I 15-17 års ålder fick jag höra att det var vanligt att pendla i känslor och att jag var som vem som helst. Detta skapade en stor frustration inom mig och jag kom hem till pappa för att skrika av mig.

Både jag och pappa kände mig så väl att genom alla dessa år har jag inte varit som alla andra. Detta fick vara droppen och pappa la i en högre växel för att få den rätta hjälpen. Jag fick träffa en helt underbar tjej som gjorde min första utredning. Jag var så lycklig att äntligen få resultat på vem jag var.

Resultatet visade mest att jag var en högpresterande tjej med ovanligt bra minne. Alltså ingen diagnos, jag var tacksam för det jag fått resultat på. Jag kunde gå tillbaka till att vara som vem som helst.

Det är tack vare pappa som jag fortsatt att gå på möten, fortsatt att söka hjälpen, fortsätt att söka efter vem jag är.

Det är tack vare pappa som jag håller mig stark. För han slutade aldrig kämpa för mig. Det var pappa som gjorde mig stark.

-----
Vill du kontakta My? Gör det på Instagram:@mynilssson
-----
 
Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!
 
Ta hand om dig
Eric 
Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.