Det blir bättre - Malin Olsson

*malin olsson adhd Ångest Aug 01, 2018

Det har varit tyst på min blogg länge nu, 12:e Oktober 2017 var det senaste inlägget publicerat. Jag har helt enkelt inte klarat utav att formulera det kaos jag upplevt.

Året började med en separation, ett gemensamt beslut men fortfarande det värsta beslut jag någonsin tagit. Att bryta en relation är aldrig lätt, hur överens man än är om beslutet så gör det så fruktansvärt ont. Det gör fysiskt ont i hela kroppen och så många tankar jag brottats med. Vem är jag om jag inte är i en relation? Vem är jag utan mina barn varannan vecka? Hur ska jag kunna hantera allt som gör så ont utan en trygg punkt? Ångesten har fullkomligt sprutat ur öronen på mig. Och min ADHD har verkligen spelat mig ett spratt, att få ihop vardagen, ekonomi och livet över huvudtaget har varit så jobbigt.

Börjar komma upp på benen igen, det har varit ett riktigt pissigt första halv år men jag vet att det kommer bli bättre. Alla motgångar jag haft har jag tagit mig igenom och blivit lite starkare och jag hoppas lite klokare på vägen.

Nu när jag har mina barn varannan vecka har jag fått tiden att ta tag i allt det där jobbiga jag stängt inne så länge. Varannan vecka kan jag inte gömma mig från hjärnspöken som finns kvar där inne. Jag kommer inte undan, det flåsar mig i nacken och jag måste ta tag i dem. På gott och ont, panik och ångestattacker har stått som spön i backen, men efter varje attack kommer jag ut ur dem. Och även om det känns som jag ska dö varje gång så överlever jag, hur hårt hjärtat än slår och hur tungt trycket över bröstet är så överlever jag. Jag överlever alltid, för jag kommer inte ge upp det finns inte en chans. För jag vet att det blir bättre.

-----
Vill du kontakta Malin? Gör det på
Instagram: Malinlinneaolsson_
-----

Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!

Ta hand om dig
Eric