Se föreläsning

Del 4 - Frisk för ett tag - Ida Wi

*ida wi depression medicin panikångest

Medicinen jag fick från öppenvården gjorde mig stabil och frisk. Jag kunde slappna av, jag fick inga panikattacker mer och jag kunde fokusera på vad jag ville göra med mitt liv. Jag valde att förtränga det som hade hänt eftersom det nu var passé. Jag studerade på Stockholms Universitet, jag fixade körkort och köpte en bil. Jag fick många underbara vänner på universitetet och jag pluggade det som gjorde mig lycklig. Jag tog min medicin i ungefär ett år och sen kände jag att jag kunde sluta. Det var det sämsta valet jag har tagit. Jag slutade abrupt med min medicin och efter bara några månader började panikattackerna komma tillbaka. Nu var tiden inne för en egentlig depression.

Läs nästa del här: https://www.angestskolan.se/blog/del-5-privatpsykologen-ida-wi