Att släppa in andra - Jacob Hallberg
Hej! Föreläsningarna i Södertälje, Stockholm & Visby har flyttats till hösten. Se din mail för mer info! Ta hand om dig! /Eric

Att släppa in andra - Jacob Hallberg

Vad är självständighet? Att vägra ta emot hjälp från någon och tvinga sig själv att klara allt på egen hand? Nej. Ensam är aldrig stark. Men när jag var yngre var det så jag trodde jag skulle visa att jag var självständig. På grund av min funktionsvariation har jag alltid behövt mycket hjälp för att klara av det mesta, vilket frustrerade mig för jag trodde jag inte skulle kunna klara något själv. När jag blev äldre började jag - som vilken annan person som helst, tänka på att flytta hemifrån och börja skapa mitt eget liv.

Detta är självklart svårt (trodde jag i alla fall då) om man måste be om hjälp med minsta lilla detalj som måste fixas. Men numera har jag börjat inse att det är tack vare alla människor runt omkring mig som jag kan göra allt jag gör och kan leva mitt liv som jag vill. Så nästa gång du känner dig förnedrad över att du måste be dina föräldrar om hjälp med något trots att du vet att du borde klara dig själv, tänk på detta: Utan familj och vänner hade det varit mycket svårare att göra det man vill och leva livet som man vill. Även om det kanske inte alltid verkar som det så är dom personerna närmast dig de viktigaste personerna i ditt liv och du hade förmodligen inte klarar dig utan dom.

-----
Vill du kontakta Jacob? Gör det på 
Instagram: @jacobhallberg98
-----
 
Har Ångestskolan hjälpt dig på något sätt och du vill hjälpa tillbaka? Då kan du Swisha valfri summa till 123 666 14 82 för att stödja arbetet och hålla sidan vid liv. Varje krona hjälper oss att fortsätta vara annonsfria!
 
Ta hand om dig
Eric 

Sluta begränsa dig själv - var med på LIVE-kursen 'VÅGA LEVA'

Häng med varje dag 4-10 maj kl 19.00 för att lära dig mer om hur ACT-metoden kan hjälpa dig med din ångest

Close

50% Avklarat

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.